Aliqua, vormgeving en logo ontwerp

T 06 171 064 68

 

Grafische vormgeving


Met ruim 10 jaar ervaring in het vormgeven van communicatie in de breedste zin des woords, ga ik met plezier voor je aan de slag om jouw communicatieproject te laten slagen.

Jouw onderneming direct herkenbaar

Via communicatie laat je zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Daarom is een logo/huisstijl zo belangrijk. Oók is het belangrijk om die stijl consequent door te voeren; in al je online en offline communicatie. Laat het op elkaar aansluiten via een duidelijk herkenbare stijl.

Promotiemateriaal

Ben je op zoek naar een van de onderstaande materialen? Ik help je graag bij het ontwerp.
Brochures
Advertenties
Nieuwsbrieven
Afbeeldingen voor social media
Flyers
Posters
Banners
POP materiaal
Relatiegeschenken

SURFACE PATTERN DESIGN

Surface pattern design, oftwel het ontwerpen van repeterende dessins voor oppervlakken. Denk aan behang, schrijfwaren en stoffen voor interieur. Mijn patronen en dessins zijn gemaakt in Adobe Illustrator en zodoende opgebouwd uit vectoren, zodat ze naadloos schaalbaar zijn zonder kwaliteitsverlies. Bekijk of bestel ze via Adobe Portfolio Je kunt mij ook freelance een op maat gemaakt dessin laten ontwerpen, neem daarvoor persoonlijk contact met me op.

Logo / huisstijl

Bij het starten van een onderneming komt nogal wat kijken. Ben je op zoek naar een designer die jouw logo ontwerpt, zodat je communicatie een herkenbare uitstraling heeft? Of is jouw huisstijl aan een update toe? Neem contact met me op. Onder het genot van een kop koffie of thee ontvang je vrijblijvend de informatie die je nodig hebt.