Aliqua, specialist in communicatie

T 06 171 064 68

 

Zoek je een tekstschrijver in Mierlo?


Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Mierlo? Monique Neven van Aliqua in Mierlo schrijft commerciƫle teksten voor onder andere brochures, websites, nieuwsbrieven, persberichten en bedrijfsreportages. Voor bedrijven in Mierlo, maar ook voor bedrijven in de regio Helmond, Eindhoven en Den Bosch.

 

Monique: "De afgelopen jaren is er veel veranderd in de manier waarop je succesvol communiceert met je doelgroep. Van zakelijk naar persoonlijk. En van commercieel naar informatief. Wanneer je zorgt dat je het nieuwe tekstschrijven op de goede manier toepast, dan kun je veel bereiken."

 

Website teksten

Goede teksten op je website... je kan niet zonder! Of het nu gaat om de zichtbare tekst, of om de teksten achter de schermen die nodig zijn om jouw website hoog te laten scoren in de Google zoekresultaten.

 

Interviews

Een goed en vlot geschreven interviewtekst is van waarde voor je bedrijf. Een persbericht op basis van een interview heeft bijvoorbeeld meer impact dan een persbericht zonder citaten. En met een interview met een van je bestaande klanten werf je weer nieuwe klanten.

 

Brochures

Een mooie brochuretekst geschreven door een professionele tekstschrijver betaalt zich altijd terug.

 

Blogs en columns

Het bieden van interessante content wordt steeds belangrijker. Columns en blogs maken dan ook steeds vaker onderdeel uit van een moderne website. Met deze nieuwe manier van communiceren bied je je klanten achtergrondinformatie over relevante onderwerpen, waardoor ze vertrouwen krijgen in je bedrijf.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van tekstschrijven? Stuur dan een mail naar info@aliquamarketing.nl of bel 06 171 064 68.