Content

T 06 171 064 68

 

Teksten die meer bereiken - het nieuwe tekstschrijven


Zit jij, net als veel andere ondernemers, uren te blokken op een goede tekst voor op je website? En weet je niet precies hoe je kunt zorgen dat er meer bezoekers naar je website komen, puur door te zorgen voor de juiste tags, links, headings en alt-teksten? Neem snel contact op, dan gaan we er samen mee aan de slag. Online communicatie heeft de laatste jaren een vogelvlucht genomen en vereist een andere schrijfstijl. Daarmee is het tijdperk van het 'nieuwe schrijven' aangebroken.

 

Het nieuwe tekstschrijven

Het nieuwe schrijven houdt in dat je persoonlijker, minder commercieel en bondiger communiceert. Je past technieken toe die zorgen dat je de aandacht van de lezer vasthoudt, ondanks de enorme hoeveelheid impulsen die iemand gedurende de dag op zich afgevuurd krijgt. Een leuk geschreven column levert daardoor vaak meer attentiewaarde op dan een advertentie. En een nieuwsbrief met een klantinterview kan meer impact hebben dan een aanbieding.

 

Je kunt bij me terecht voor het schrijven van teksten voor...
websites - nieuwsbrieven - interviews - brochures - mailings - bulletins - blogs - magazines - persberichten

 

Business Cases

Nieuwe klanten werven en tegelijkertijd een bestaande klant in het zonnetje zetten? Op basis van een interview met een van jouw klanten schrijf ik een referentiecase. Daarin staat welke voordelen jouw producten of diensten je klant hebben opgeleverd. Deze case gebruik je in een nieuwsbrief, op social media of op je website. Zo leest je doelgroep de voordelen van zaken doen met jouw bedrijf.

 

Media

Van het schrijven van persberichten tot de teksten voor in nieuwsbrieven en brochures: je komt professioneel voor de dag.Een tekst moet duidelijk overkomen en de aandacht van de lezer vasthouden. Dat doe ik met fris taalgebruik en voor de doelgroep interessante content. Daarmee hou ik rekening met het type media: een tekst voor op Facebook is anders dan een persbericht in een krant.

 

Schrijfcoach

In vrijwel elke baan speelt het schrijven van teksten een rol, denk bijvoorbeeld aan posts op social media. Als je dit regelmatig doet, is het handig om te weten hoe je dit effectief doet, want dan heb je er het meest resultaat van. Het kan ook zijn dat je werkt aan een boek en graag gecoached wil worden.

 

Ghostwriting

Zou je graag een artikel of column willen schrijven, maar heb je daarvoor niet de skills in huis? Ik help je bij het schrijven en/of het redigeren, van columns en blogs tot en met boeken. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

TIP: Je blogs worden extra levendig met mooi beeldmateriaal! Ook daar help ik je graag mee.

 

 

Liefst alles in één hand? Je kunt me ook inschakelen als grafisch vormgever, lees hier meer over het vormgeven van je bedrijfscommunicatie.