T 0492 665903

Teksten die meer bereiken

Zit jij, net als veel andere ondernemers, uren te blokken op een goede tekst voor op je website? En weet je niet precies hoe je kunt zorgen dat er meer bezoekers naar je website komen, puur door te zorgen voor de juiste tags, links, headings en alt-teksten? Neem snel contact op, want dan is er een wereld te winnen. Online communicatie heeft de laatste jaren een vogelvlucht genomen en neemt offline communicatie steeds meer over. Daarmee is het tijdperk van het 'nieuwe schrijven' aangebroken.

"Het nieuwe schrijven houdt in, dat je persoonlijker, minder commercieel en bondiger communiceert. Je past technieken toe die zorgen dat je de aandacht van de lezer vasthoudt, ondanks de enorme hoeveelheid impulsen die iemand gedurende de dag op zich afgevuurd krijgt. Een leuk geschreven column levert daardoor vaak meer attentiewaarde op dan een advertentie. En een nieuwsbrief met een klantinterview kan meer impact hebben dan een aanbieding."

Je kunt bij Monique Neven terecht voor het schrijven van teksten voor...

websites - nieuwsbrieven - interviews - brochures - mailings - bulletins - magazines - persberichten

Liefst alles in één hand? Monique is tevens ervaren DTP'er / grafisch vormgever, lees hier meer over het vormgeven van je bedrijfscommunicatie.

Thumbnail Image 1

Business cases

Nieuwe klanten werven en tegelijkertijd een bestaande klant in het zonnetje zetten?

Op basis van een interview met een van jouw klanten schrijft Monique een referentiecase. Daarin staat welke voordelen jouw producten of diensten je klant hebben opgeleverd.

Deze case gebruik je in een nieuwsbrief, op social media of op je website. Zo leest je doelgroep de voordelen van zaken doen met jouw bedrijf.

Thumbnail Image 1

Media

Van het schrijven van persberichten tot de teksten voor in nieuwsbrieven en brochures: met de door Monique geschreven teksten kom je professioneel voor de dag.

Monique: "Een tekst moet duidelijk overkomen en de aandacht van de lezer vasthouden. Dat doe je met fris taalgebruik en voor de doelgroep interessante content. Belangrijk is dat je tekst rekening houdt met het type media: een tekst voor op Facebook is anders dan een persbericht in een krant." 

Thumbnail Image 1

Ghostwriting

Zou je graag een artikel of column willen schrijven, maar heb je daarvoor niet de skills in huis? Monique Neven van Aliqua helpt je daarbij. Ze is bedreven in het schrijven en redigeren van columns voor kranten en websites. Uit jouw naam schrijft ze over de meest uiteenlopende onderwerpen. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

TIP: Je columns worden extra levendig met mooi beeldmateriaal!